Vacature Stagiair(e) (vervuld)

Stagiair(e) bij de Geboortezorg Academie

Stagiair(e) bij de Geboortezorg Academie

Ben jij de stagiair(e) waar de Geboortezorg Academie naar op zoek is? De Geboortezorg Academie is de opleider voor kraamverzorgende en biedt een breed aanbod in werkzaamheden voor jou op het gebied van Office Assistant of Management Assistant.

Hoe ziet de stage eruit?
Als stagiair(e) bij de Geboortezorg Academie heb je afwisselende werkdagen, geen één dag is hetzelfde! Je ondersteunt de Office Manager bij haar taken. Hierbij kun je onder andere denken aan het plannen van afspraken, mondelinge en schriftelijke communicatie-uitwisseling beheren maar ook organiseren van bijeenkomsten en diploma uitreikingen.

Daarnaast ondersteun je bij diverse facilitaire en inhoudelijke taken. Bovendien heb je, als je dat leuk vindt, een aantal creatieve taken zoals het bijhouden van Social Media en het maken van nieuwsbrieven. Je wordt goed begeleid door het enthousiaste team van de Geboortezorg Academie.

Wie ben jij?
Jij bent bezig met de opleiding tot Office Assistent of Management Assistent. Jij bent een energiek persoon die graag veel wilt leren. Jij hebt graag contact met andere mensen en bent representatief. Jij gaat zorgvuldig om met de verwerking van gegevens, bent proactief, flexibel en meedenkend.

Dit bieden wij jou!
Een inspirerende werkplek in een leuk, gezellig en informeel team aan de Lange Dreef 1 in Vianen. Wij bieden jou de mogelijkheid mee te draaien in een professionele en moderne organisatie met ruimte om jezelf te ontplooien en mee te denken in een groeiend bedrijf.

Contact
Verdere informatie kan je inwinnen door te bellen naar 085-0471991. Stuur bij interesse jouw CV en een motivatie naar info@geboortezorgacademie.nl. Hopelijk tot snel!

Wij zijn een erkend leerbedrijf!