Vacature medewerker planning

Medewerker planning bij Geboortezorg Academie

Ben jij de medewerker planning waar de Geboortezorg Academie naar op zoek is? De Geboortezorg Academie is hét opleidingsinstituut voor de kraamzorgsector.

Hoe ziet de functie eruit?
Als medewerker draag je zorg voor de planning van diverse roosters en bijeenkomsten. Deze planning communiceer je naar de leerlingen, kraamverzorgende en docenten. Je reserveert daarbij de locaties. Naast het inplannen van de regulieren roosters, plan je ook de examens en voortgangsgesprekken in. Je bent ook verantwoordelijk voor de planning en voorbereidingen van de diploma-uitreikingen. Je ondersteunt bij diverse facilitaire, secretariële, maar ook administratieve zaken.

Wie ben je….
Je bent een energiek persoon die van elke dag het beste wil maken. Je vindt contact met andere mensen leuk en je bent representatief. Daarnaast heb je goede communicatieve en administratieve vaardigheden en ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen.

… en wat staat er op je CV?
Je hebt MBO of HBO denk- en werkniveau. Een opleiding in een speciale richting is niet nodig. Je woont in de omgeving Utrecht en bent bereid om minimaal 24 uur per week te werken.

Dit bieden wij jou!
Een inspirerende werkplek in een leuk, gezellig en informeel team in de Stadstuin aan de Europalaan 500 in Utrecht. We bieden je de mogelijkheid mee te draaien in een professionele en jonge organisatie en jezelf te ontplooien. Inschaling conform de cao kraamzorg. We zijn op zoek naar iemand die snel kan starten.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0471991. Stuur bij interesse je CV en een korte motivatie van maximaal 150 woorden naar hr@geboortezorgacademie.nl. Hopelijk tot snel!