Vacature medewerker administratie (vervuld)

Medewerker administratie bij Geboortezorg Academie

Ben jij de medewerker administratie waar de Geboortezorg Academie naar op zoek is? De Geboortezorg Academie is hét opleidingsinstituut voor de kraamzorgsector.

Hoe ziet de functie eruit?
Als medewerker administratie bent je verantwoordelijk voor de gehele administratie van de Geboortezorg Academie. Je beheert de administratie van de leerlingen en leerbedrijven in Hubspot en het leerling management systeem. Je bent ook verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast neem je de telefoon op, beantwoord je de e-mail en ondersteun je bij diverse facilitaire en secretariële zaken.

Wie ben je….
Je bent een energiek persoon die van elke dag het beste wil maken. Je vindt contact met andere mensen leuk en je bent representatief. Daarnaast heb je goede communicatieve en administratieve vaardigheden en ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen.

… en wat staat er op je CV?
Je hebt MBO of HBO denk- en werkniveau. Een opleiding in een speciale richting is niet nodig. Ervaring met Hubspot is een pré. Je woont in de omgeving Utrecht en bent bereid om minimaal 24 uur per week te werken.

Dit bieden wij jou!
Een inspirerende werkplek in een leuk, gezellig en informeel team in de Stadstuin aan de Europalaan 500 in Utrecht. We bieden je de mogelijkheid mee te draaien in een professionele en jonge organisatie en jezelf te ontplooien. Inschaling conform de cao kraamzorg. We zijn op zoek naar iemand die snel kan starten.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0471991. Stuur bij interesse je CV en een korte motivatie van maximaal 150 woorden naar m.brouwer@geboortezorgacademie.nl. Hopelijk tot snel!